OPORTUNITATS DE NEGOCI AL MERCAT LLATINOAMERICÀ 28 d’abril de 2015. Cambra Comerç Terrassa

27
Abr

OPORTUNITATS DE NEGOCI AL MERCAT LLATINOAMERICÀ 28 d’abril de 2015. Cambra Comerç Terrassa

Exdoc os hace participe a asistir a la Sesión Informativa OPORTUNITATS DE NEGOCI AL MERCAT LLATINOAMERICÀ, 28 d’abril de 2015. La misma es organizada por la Cambra de Comerç de Terrassa.

Segons l’edició 2015 de l’informe Doing Business més de la meitat dels països llatinoamericans han millorat les seves condicions per a fer-hi negoci.  El llistat l’encapçala Colòmbia amb 29 reformes regulatòries de millora. L’accés al crèdit, la reducció de traves legals, permetre la presentació de documents de forma electrònica o abaratir els impostos són, entre d’altres, alguns dels aspectes que països com Colòmbia, Perú i Xile han millorat i que els han permès situar-se en els 30 primers llocs de la classificació de 189 economies de tot el món. 

PROGRAMA:
 
9:00h Recepció d’assistents i entrega de documentació
9:15h  Benvinguda i sensibilitcació cap a la internacionalització a càrrec de la Sra.. Iolanda Pujol, responsable de l’àrea de Comerç internacional de la Cambra de Terrassa
 9:30h  Oportunitats de negoci al mercat llatinoamericà a càrrec del Sr. Fernando del Pozo, Director General d’INEA Inversiones y negocios Europa-Amèrica i analista de mercat de la Cambra de Terrassa. Parlarà de com accedir als mercats llatinoamericans donant un especial interès a Colòmbia, Perú, Mèxic i Xile, els seus canals de distribució, els requisits tècnics i comercials d’accés, les formes de implementació i triangulació comercial, etc.
10:30h  La gestió del risc al mercat llatinoamericà: Els escenaris, perspectives econòmiques i com cobrir els riscos comercials. A càrrec del Sr. Juan Ruiz, Chief Economist for South America i la Sra. Núria Hervás, Responsable de comerç exterior & FX del BBVA
11:00h  Experiència empresarial. A càrrec del Sr. Juan Vicente Bonastre, Director comercial d'Europastry 
11:30h Conclusions, precs i preguntes
12:00h Cloenda

Assistència gratuïta prèvia inscripció:
Per correu electrònic a 
vgarcia@cambraterrassa.es  
mllimos@cambraterrassa.es

Lloc de realització:
Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa 
C/ Blasco de Garay, 29-49. 08224 Terrassa (93 733 98 33)